RFID plasztik kártya az Ön cége szolgálatában Repülőgépektől az Ön vállalatáig? A vállalkozásokban igen elterjedtnek számít az RFID technológia, mely számos előnyt és praktikus felhasználási lehetőséget kínál az Ön cégének is. A plasztik kártyák sokféle módon és megoldással váltak intelligenssé, kezdve a QR kód alkalmazásától a chip-es megold... 2020. 01. 10.
Miért erős marketing eszköz az ajándékkártya az üzleti életb... Számos különböző módja van annak, hogy modern világunkban vállalkozását népszerűsítse. Közülük az egyik leghatékonyabb módszer az, ha ajándékkártya programot hoz létre vállalkozásának. Sok kereskedő azonban még ennek ellenére is figyelmen kívül hagyja az ilyen típusú kártyák kibocsátásában rejlő ért... 2019. 07. 31.
Népszerűsítse vállalkozását plasztikkártyával Önnek hány plasztik kártya lapul már a pénztárcájában? Vajon melyik a kedvence? Biztosan van olyan közülük, amelyet nap, mint nap használ, pontokat gyűjt rajta, valamelyik kedvezményeket kínál, valamelyiket a családjától kapta ajándékba, mert sehogy sem tudták kitalálni mit vásároljanak Önnek szület... 2019. 06. 16.
Plasztikkártyával a konkurencia előtt mindig egy lépéssel Az azonnali, instant pillanatok korát éljük, ennek megfelelően a vállalkozások sikerének egyik záloga a gyors reakció, az, hogy mindig egy lépéssel a konkurenciát megelőzve, előremutatóan, a jövőt a jelenbe hozva gondolkodjunk. 2019. 06. 13.
Plasztikkártyánkkal lépjünk túl a középszerűn! Térjen el az átlagostól! Tűnjön ki a tömegből! Plasztikkártyája designjával, megjelenésével a legegyszerűbben, legcélzottabban tudja kifejezni vállalkozásának egyéniségét, profilját. 2019. 06. 13.
Vedd a kezedbe a céged ügyeit! Cégvezetőként mindent szeretnél irányítani és átlátni, a céged növekedésével ez azonban egész egyszerűen lehetetlen. Egyre több megrendelés, egyre több részfeladat 2019. 06. 13.
Fontos vagy, mi ettől vagyunk sikeresek Érezted már úgy, hogy a megrendelésed elveszett, és hiába szajkózza mindenki azt, hogy a „vásárló az első”, valahogy Te mindig az utolsó vagy? Nos, mi is voltunk már ezzel így, sőt, szerintünk a magyar KKV-k legnagyobb ellensége nem a bürokrácia, hanem saját lustaságuk és a vevőikhez való hozzáállás... 2019. 06. 13.
5 ok, amiért imádjuk az ajándékkártyákat Imádjuk az ajándékkártyákat. Csak lekapjuk a polcról a pénztár mellett, nem kell végigjárnunk a boltot ruháért, könyvért, vagy bármiért, ráadásul tuti ajándék, hiszen valóban hasznos ajándék lesz belőle a folyamat végén. 2019. 06. 13.