Ajándékkártya lehetőségei cégeknek
2021. 09. 18.
Az ajándékkártya az egyik legkedveltebb online nyomdai termék, mellyel széles vásárlói réteget képesek aktív felhasználóvá, vevővé tenni. Ez a haladó marketingfilozófiával rendelkező vállalatok, cégek egyik leghatékonyabb eszköze.

Egy plasztik ajándékkártya jobb választás lehet, mint egy papíralapú ajándék utalvány. Könnyen és gyorsan kezelhető, nem gyűrődik, vízálló s emellett renomé értéket képvisel. 

Igényes, alkalomhoz illő dizájnnal és üzenetekkel ellátott kártyák akár még különlegesebbé varázsolhatják az ajándékozás pillanatát. Az ajándékkártya feltölthető egy kívánt összeggel és odaadható a megajándékozottnak. Bármely alkalomra használható. Különböző termék típusokból választhatnak az ügyfél vagy az ünnepelt érdeklődési köre szerint legyen az ruha, könyvek, műszaki cikkek, illatszerek, stb., s ez erősítheti a vásárlók kedvét. 

Az ajándékkártya kétoldalas nyomtatásban készül, választható fényes vagy matt felülettel. A fényes laminálás segít megvilágítani a grafikát, a matt pedig finomabb megjelenést biztosít. Lehetőség szerint következő színekből választhat az esetek többségében: fehér, fekete, arany, ezüst vagy átlátszó. További extrákkal is felruházhatók: vonalkód, sorszám, QR-kód, nevesítés, képi perszonalizálás.