Ha valóban egyedi névjegykártyát szeretnél A névjegykártyát nem tudod megspórolni, ha sikeres üzletet szeretnél vezetni. Bármennyire is digitális a mai világ, a legfontosabb elérhetőségeiddel ellátott kártya a sikered záloga is lehet. Névjegyed tükrözze a céged arculatát, legyen feltűnő és egyedi. Plasztik névjegykártyáról hallottál már? 2019. 06. 13.
Stílus és biztonság, ez a jövő Plasztikkártyáink amellett, hogy stílusos megjelenésükkel a céged arculatának hű tükrei, a belső biztonsági rendszer alapkövei is. Találd ki a stílust és a belépőkártya készítés nekünk már szinte gyerekjáték. 2019. 06. 13.
Tippek névjegy- és fényképes azonosító kártyákhoz A plasztikkártyák világában a fényképes azonosító kártyák, a névjegykártyák az örök klasszikusok új hordozó felületen való megjelenése. A felgyorsult technikai változások korában ezek még mindig a hagyományt, az eleganciát, a kortalan stílust képviselik. 2019. 06. 13.
Az innováció egyik legjobb eszköze, készen, egyszerűen Nemcsak magánéletünkben, de üzleti tevékenységünkben is a mai társadalom legnagyobb kihívása a virtuális világ szerves beépítése a mindennapokba. 2019. 06. 13.
A plasztikkártya a következő szint A plasztikkártyával üzleti célja van, ez világos. Amiről viszont kevesebben beszélnek, az az üzlet mögött megbúvó érzelem. Képzelje el, hogy mit érez majd, amikor először végigsimítja az Ön logójával díszített plasztikot. Felemelő érzés. 2019. 06. 13.
Ajándékkártya, ami sokkal több mint egy plasztik darab Gondolkozott már azon, hogy mekkora előnyre tehet szert egy ajándékkártyával vállalkozása reklámozása terén? Az ajándékkártyákat testre szabhatja, szabadon felhasználhat bármilyen grafikai megoldást, s igény szerint egyedivé varázsolhatja, így remek marketing lehetőség! 2019. 06. 13.
Miért jobb a plasztikkártya mint a karton? Sok vállalkozás teszi fel nap mint nap a kérdést, hogy milyen kártyát készítsen egyedi szolgáltatásaihoz. 2019. 06. 13.
Nagyon fontos személy vagyok Aki emberekkel dolgozik és a sikere záloga, hogy a nála megforduló emberek jól érezzék magukat, az figyel a vendégeire. Teljesen mindegy, hogy milyen területen mozogsz, a legjobb ügyfeleid megtartására akkor is szükséged van, ha klubod van, és akkor is, ha szépségszalonod. Te is szereted a különlege... 2019. 06. 03.