Azonosító kártya használata napjainkban
2023. 01. 13.
Az azonosító plasztikkártya, olyan, mint egy igazolvány, névkártya, beléptető kártya.

Napi szinten használják, legtöbbször nyakban akasztva hordják. Ezért fontos, hogy tartós, időálló legyen. Kártyatulajdonos fényképe, adatai szerepelnek rajta. Különféle cégeknél vagy rendezvényeknél belépéshez használják. Nemcsak a tulajdonost, alkalmazottakat, ügyfeleket és egyéb jogosultak azonosítására alkalmas, hanem bemutatkozik maga a cég is általa.

Egy logó, egy szlogen, egy mutatós grafika: mind hasznára válnak a márkaépítésben. Az azonosító kártya biztonsági funkció mellett, arculati elemként is szolgál. A plasztikkártya nyomtatás előtt akár mi is elkészíthetjük a terveket. Mutassa meg márkáját, emblémáját, jelmondatát, mottóját a kártya felületén! A kártyagyártás részeként háromdimenziós modellt készítünk, amelyet ingyen elküldünk Önnek e-mailben. Lehetőséget biztosítunk arra is, hogy a nyomtatás előtt kézbe vegye kártyáját. A tesztpéldányt házhoz szállítjuk.

A plasztikkártya bankkártya minőségű, PVC, 0,76 mm vastagságú, két oldalasan nyomtatott kártya. Fényes laminálás kivilágítja a grafikát, a matt felület pedig elegáns megjelenést biztosít neki. Sokféle extra opciót is kérhet rá: vonalkód, sorszám, arany-ezüst fólia, hologram, QR-kód, nevesítés, aláírási panel, levakarható réteggel, de a képi megszemélyesítés sem probléma. Szabadon választható több kártya típusokban: fehér, fekete, arany, ezüst, átlátszó színben is található.