Ajtónyitó kártya lehetőségei
2023. 01. 13.
Az ajtónyitó kártya egy olyan kártyatípus, amelyet a bankokban, szállodákban, kórházakban, illetve különféle munkahelyeken használnak.

Ennek a funkciónak a további előnye, hogy pontos képet ad arról, hogy a kártyatulajdonos hol, mikor és mennyi ideig tartózkodott egy adott épületben.

Emellett az ajtók nyitására használt plasztikkártya esetében csak kevesen gondolnak arra, hogy az ajtónyitó funkció mellett más célokra is egyszerűen felhasználható. Ha a kártyánkat nem egy sima fehér alapra tervezzük, hanem megjelenítjük rajta az arculatunk információit, akkor ez könnyedén az előnyünkre válhat a marketing szempontjából. 

Használja ki a lehetőséget és készíttesse el velünk azt a kártyát, mely bármikor reklámozza a kívánt szolgáltatást. Sőt, sokkal megbízhatóbb, mint egy hagyományos biztonsági kulcs. Továbbá optimalizálja a marketing költségvetést az elhelyezett célzott hirdetésekkel, melyet a vendég kézben tartva rögtön értelmezhet.

Rengetegen megelégednek az egyszínű plasztikkártya használatával, ami lehet fehér, arany, ezüst s átlátszó is. Szerezzen lépéselőnyt egy egyedi, kétoldalas PVC plasztikkártya készíttetésével! Választható fényes laminálással vagy matt felülettel.  Az első opció segíti megvilágosítani a grafikát, a másik választás viszont finomabb megjelenést biztosít a kártyának. 

A plasztikkártya gyártás során a legkorszerűbb technológiát használjuk. A kártyán elhelyezhetünk RFID-chipet vagy mágnescsíkot, vonalkódot, hologramot, sorszámot, QR-kódot és nevesítést.