A kulcskártya vitathatatlan erőssége kis méretében és kulcscsomóra, telefonra, táskára, nyakpántra helyezhetőségében bújik meg. Ám a 3 részes kulcskártya kvalitása ezeken túl mutatva a három részében rejlik, hiszen általa akár az egész család is részesülhet a plasztikkártya nyújtotta kedvezményekből, míg Önnek meglévő ügyfele mellé másik két ügyfelet is generál. Ez a siker és profit sokszorozásának rafinált módja!

Törhető kulcskártya

Termék a következő nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik:
  • Két oldalas (CMYK) nyomtatás A kártya ár minden esetben tartalmazza a két oldalas nyomtatást.
  • Választható Fényes vagy Matt felület Fényes laminálás segít megvilágosítani a grafikát. A matt felület finomabb megjelenést biztosít.
  • Változó kezelés az árban! Vonalkód, sorszám, QR-kód, nevesítés, képi perszonalizálás számunkra nem probléma. Díjtalanul biztosítjuk.
  • Pontos mérete CR80 bankkártya mérettel azonos 85,6 x 54,1 mm, törhető, lyukasztva minden kártya
Milyen darabszámot szeretne rendelni?
Az alábbi listában aktuális standard termék netto árakat találja. Amennyiben ettől eltérő mennyiséget, kivitelt szeretne, kérjen egyedi ajánlatot ügyfélszolgálatunktól.
Mennyiség
100
200
300
500
1000
2000
3000
4000
5000
0,76 mm vastag (bankkártya minőség)
149 Ft
130 Ft
126 Ft
112 Ft
89 Ft
81 Ft
79 Ft
70 Ft
63 Ft
Igényelhető extra opciók:
Sürgős a kártyagyártás?
Saját logisztikai rendszerünk garantálja, hogy egyedi, forradalmi technológiájú, plasztikkártya rendelése az előzetesen egyeztetett időpontban 24 órás vagy 3-5 munkanapos gyártással ott legyen, ahová Ön kérte!

expressz gyártás

Gyors árajánlatkérés!


Ahogy felhők úsznak az égen
Kérjük, bátran kérdezzen tőlünk, ha segítségre van szüksége termékeinkkel, a megrendeléssel vagy a gyártással kapcsolatban! Válaszolunk kérdéseire, eligazítjuk a szakmai fogalmak és lehetőségek labirintusában, hogy végül pontosan azt a terméket szállítsuk le Önnek, amit elképzelt! Kérdése van? Írjon nekünk