Mintacsomag Igénylés – Próbálja ki

 

Szeretnénk, hogy Ön is megtapasztalhassa minőségi termékeinket

Miért válassza a Mintacsomagot?

 

Praktikus Kipróbálás: A mintacsomag lehetőséget kínál arra, hogy közelebbről megismerje termékeinket és érezze a minőséget.

Egyedi Élmény: Alapértelmezett módon logó nélküli termékeinket küldjük, de ha szeretné saját logójával is rendelhet mintát.

I think that each student has writing troubles from time to time. And for me, it was the hardest to write my dissertation. Thanks to this service https://writemydissertationforme.co.uk/ I managed to do it. The writer managed to write my dissertation with the highest quality and by taking into account all the requirements.

 

Hogyan Kérheti a Mintacsomagot?

 

Töltse ki az űrlapot és adja meg szállítási adatokat is.

Válassza ki, hogy alap esetben logó nélküli vagy saját logójával szeretné-e a termékeket.

Ha saját logóval kéri a mintacsomagot, kövesse az utasításokat a logó feltöltése és a díj kifizetése kapcsán.

 

Mit tartalmaz a csomag ?

 

  • Plasztikkártyákat különféle vastagságban, különféle tulajdonságokkal (pl: dombornyomás, 3D lakkozás, arany nyomás,stb)
  • Különféle kártya tartókat
  • Nyakpánt mintákat

 

A beérkezett igényt munkatársaink dolgozzák fel, majd telefonon jelzik vissza a pontos érkezést. A mintacsomag futárral érkezik vagy telephelyünkön személyesen is átvehető!

Plasztikkártya gyártás
Plasztikkártya nyomtatás
Plasztikkártya készítés
Mintacsomag igénylése
Elégedett ügyfeleink
Elégedett ügyfeleink
Nálunk az innovativitás és a kreativitás kéz a kézben járnak, amelynek hála, Ön európai szintű minőséget és megjelenést kap, bármely típusú plasztikkártyát is rendeljen! Hiszünk a minőség erejében, támogatjuk az egyedi ötleteket, felkészülten és kimagasló profizmussal segítjük céljai elérését. Éppen ezért lenyűgöző és sokoldalú intelligens kártyák gyártása mellett névre szóló DM levelek, borítékok, nyomdai kártyatartók és nyakpántok elkészítésében is segítünk.
további részletek Elégedett ügyfeleink
Blog
még több bejegyzés még több <strong>bejegyzés</strong>