Szolgáltatások

Szolgáltatásaink prémium színvonalával megvalósítjuk megrendelőink és partnereink céljait. Biztosak lehetnek benne, amikor plasztikkártya gyártásról van szó, pontosan tudják majd, hogy érdemes hozzánk fordulniuk. Természetes, hogy egy olyan céghez, mely maximálisan figyelembe veszi ügyfelei igényeit, folyamatosan ügyel a legyártott termékek minőségére és a vállalt garanciára, a szállítási határidőre. A Plastic Factory-ben nem fog csalódni!

Kártya gyártása

Mindenféle plasztikkártya elkészítését vállaljuk 50 darabos mennyiségtől, legyen szó akár a legkülönlegesebb vastagságú, formai és méretbeli elgondolásról. Egy-, vagy kétoldalas; színes, vagy direkt nyomású, mágnescsíkkal, vagy RFID technológiával kombinált kártyát is rendelhet, de igény szerint aláírási csíkot és dombornyomást is kérhet egyedileg gyártott kártyáira. És ne feledje! A Plastic Factory teljes egészében Made in Hungary!

Grafikai tervezés

Igény esetén segítünk Önnek a kártya grafikai felületének megtervezésében szakképzett grafikusaink segítségével. Ha egy logó szakszerű elhelyezéséhez kér segítséget, azt szívesen megoldjuk díjmentesen, ugyanakkor kérhet tőlünk teljes grafikai tervezést is, melynek díjazására a konkrét igény megismerését követően árajánlatot készítünk.

Prémium szállítás és raktározás

A Plastic Factory általában megrendeléseinek teljesítését pár munkanapon belül garantálja. Ehhez természetesen az is kell, hogy a szállítás és a raktározás kapcsán is professzionális szolgáltatást biztosítsunk. Cégünk saját teherautókkal rendelkezik, illetve olyan profi alvállalkozói hálózattal, mely garanciálisan valósítja meg az időben történő precíz kiszállításokat Európa egész területén.

Kapcsolódó DM kampány

Névre szólóan elkészítjük a kártyákhoz szükséges hajtogatott DM leveleket, és névre szóló borítékokat is, szükség esetén postázzuk is. Minden kártyával kapcsolatos nyomdai termék elkészítésében segítünk.

Törzsvásárlói kártyarendszer

Felhő alapú online rendszer, segítségével könnyedén indíthatunk törzsvásárlói programokat, hűségakciókat vállalkozásunk számára. Nem igényel befektetést vagy fejlesztést, mivel a rendszer egy böngészőben futtatva elérhető. Minden előfizetőnek saját rendszert biztosítunk.

Online mintakártya készítés

Kedvelt, díjmentes szolgáltatásunk az online mintakártya készítés, amikor is egy 3D-s grafikai modellt készítünk leendő kártyájának mesterpéldányáról, amit kérésére e-mailben elküldünk Önnek.

Gyors árajánlatkérés!


Akik már minket választottak!
További vélemények További <strong>vélemények</strong>