Szolgáltatások

Szolgáltatásaink prémium színvonalával megvalósítjuk megrendelőink és partnereink célját. Biztos lehet benne, ha plasztikkártya gyártásról van szó, érdemes hozzánk fordulnia. Maximálisan figyelembe vesszük ügyfeleink igényeit, folyamatosan ügyelünk a legyártott termékek minőségére, a vállalt garanciára és a szállítási határidőre. A Plastic Factory-ban nem fogsz csalódni!

Hogyan használják a online casino játékosok a névjegykártyákat A kaszinójátékosok névjegykártyája értékes információkat nyújt a kaszinó számára. A kaszinó például nyomon követheti a játékosok fogadási szintjét és az általuk látogatott eseményeket. Azt is nyomon követhetik, hogy egy játékos milyen gyakran játszik egy adott kaszinóban. Ez lehetővé teszi a kaszinó számára, hogy jobb élményt nyújtson a játékosnak, és hogy nagyobb valószínűséggel térjen vissza. A kaszinók ezeket a kártyákat idő- és jelenléti igazolványként is használják. Ezeket a kártyákat a kaszinó órabéres személyzete használja. Az idő- és jelenléti igazolvány segít a személyzet be- és kijelentkezésének nyomon követésében, és akár szoftverrel is integrálható az alkalmazottak munkaidejének nyomon követésére. Amellett, hogy kényelmesek, ezek a kártyák segítenek nyomon követni a játékosok tevékenységét, és segítenek a kaszinóknak abban, hogy hatékonyabban gazdálkodjanak a személyzet idejével.

Kártya gyártása

Mindenféle plasztikkártya elkészítését vállaljuk 50 darabos mennyiségtől, legyen szó akár a legkülönlegesebb vastagságú, formai és méretbeli elgondolásról. Egy-, vagy kétoldalas; színes, vagy direkt nyomású, mágnescsíkkal, vagy RFID technológiával kombinált kártyát is rendelhetsz, de igény szerint aláírási csíkot és dombornyomást is kérhetsz egyedileg gyártott kártyáidra. És ne feledd! a Plastic Factory teljes egészében Made in Hungary!

Grafikai tervezés

Igény esetén segítünk a kártya grafikai felületének megtervezésében szakképzett grafikusaink segítségével. Ha egy logó szakszerű elhelyezéséhez kérsz segítséget, azt szívesen megoldjuk díjmentesen, ugyanakkor kérhetsz tőlünk teljes grafikai tervezést is, melynek díjazására a konkrét igény megismerését követően árajánlatot készítünk. Az általunk szerkesztett grafikát a szerkesztési költség 25%-áért adjuk ki.

Prémium szállítás és raktározás

A Plastic Factory általában megrendeléseinek teljesítését pár munkanapon belül garantálja. Ehhez természetesen az is kell, hogy a szállítás és a raktározás kapcsán is professzionális szolgáltatást biztosítsunk. Cégünk saját teherautókkal rendelkezik, illetve olyan profi alvállalkozói hálózattal, mely garanciálisan valósítja meg az időben történő precíz kiszállításokat Európa egész területén.

Kapcsolódó DM kampány

Névre szólóan elkészítjük a kártyákhoz szükséges hajtogatott DM leveleket, és névre szóló borítékokat is, szükség esetén postázzuk is. Minden kártyával kapcsolatos nyomdai termék elkészítésében segítünk.

Törzsvásárlói kártyarendszer

Felhő alapú online rendszer, segítségével könnyedén indíthatunk törzsvásárlói programokat, hűségakciókat vállalkozásunk számára. Nem igényel befektetést vagy fejlesztést, mivel a rendszer egy böngészőben futtatva elérhető. Minden előfizetőnek saját rendszert biztosítunk. Bővebb információ ügyfélszolgálatunktól kérhető.

Online mintakártya készítés

Kedvelt, díjmentes szolgáltatásunk az online mintakártya készítés, amikor is egy 3D-s grafikai modellt készítünk leendő kártyád mesterpéldányáról, amit kérésedre e-mailben elküldünk.

Gyors árajánlatkérés!


Referenciáink, több mint 10.000+ vállalkozás közül:
További vélemények További <strong>vélemények</strong>