Szolgáltatásaink prémium színvonalával azt a célt szeretnénk megvalósítani, hogy megrendelőink, s partnereink biztosak legyenek benne, amint plasztikkártya gyártásról van szó, pontosan tudják majd, hogy hová érdemes fordulniuk. Természetes, hogy egy olyan céghez, mely maximálisan figyelembe veszi ügyfelei igényeit, folyamatosan ügyel a legyártott termékek minőségére és a vállalt garanciára, a szállítási határidőre. A Plastic Factory-ben nem fog csalódni!

Kártya gyártása

Mindennemű plasztikkártya elkészítését vállaljuk 50 darabos mennyiségtől, legyen szó akár a legkülönlegesebb vastagságú, formai és méretbeli elgondolásokról is. Egy-, vagy kétoldalas; színes, vagy direkt nyomású, mágnescsíkkal, vagy RFID technológiával kombinált kártyát is rendelhet, de igény szerint aláírási csíkot és dombornyomást is kérhet egyedi gyártmányaira. És ne feledje! A Plastic Factory teljes egészében Made in Hungary!

Grafikai tervezés

Igény esetén segítünk Önnek a kártya grafikai felületének megtervezésében szakképzett grafikusaink segítségével. Ha egy logó szakszerű elhelyezéséhez kér segítséget, azt szívesen megoldjuk díjmentesen, ugyanakkor kérhet tőlünk a teljes grafikai tervezést is, melynek díjazására a konkrét igény megismerését követően árajánlatot készítünk.

Online mintakártya készítés

Kedvelt, díjmentes szolgáltatásunk az online mintakártya készítés, amikor is egy 3D-s grafikai modellt készítünk leendő kártyájának mesterpéldányáról, amit kérésére e-mailben elküldünk Önnek.

Kapcsolódó DM kampány

Névre szólóan elkészítjük a kártyákhoz szükséges hajtogatott DM leveleket, és névre szóló borítékokat is, szükség esetén postázzuk is. Minden kártyával kapcsolatos nyomdai termék elkészítésében segítünk.

Törzsvásárlói kártyarendszer

A cardcloud egy felhő alapú online rendszer, segítségével könnyedén indíthatunk törzsvásárlói programokat, hűségakciókat vállalkozásunk számára. Nem igényel befektetést vagy fejlesztést, mivel a rendszer egy böngészőben futtatva elérhető. Minden előfizetőnek saját rendszert biztosítunk.

Prémium szállítás és raktározás

A Plastic Factory általában megrendeléseinek teljesítését pár munkanapon belül garantálja, a szállítás pedig mindig INGYENES. Ehhez természetesen az is kell, hogy a szállítás és a raktározás kapcsán is professzionális szolgáltatást biztosítsunk. Cégünk saját teherautókkal rendelkezik, illetve olyan profi alvállalkozói hálózattal, mely garanciálisan valósítja meg az időben történő precíz kiszállításokat Európa egész területén.

Gyors árajánlatkérés!