Saját gyárunkban készítjük nyomtatható rfid plasztikkártyáinkat, ezért villámgyorsan tudjuk szállítani, készletről. Évi több millió chippes rfid kártyát gyártunk ügyfeleinknek szerte a világ külömböző országaiba. Az rfid kártyák védő laminálással rendelkeznek, nyomtathatók a forgalomban lévő kártyanyomtatókkal. Legyen viszonteladónk, és biztosítson ügyfeleinek Magyarországon készült nyomtatható rfid plasztikkártyákat.

Rfid nyomtatható kártya

Termék a következő nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik:
  • Plasztikkártya nyomtatóval kompatibilis Termál transzfer, szublimációs, uv nyomtatókkal nyomtatható
  • CR80 tulajdonságok 85,6 x 54,1 mm méret, 0,76 vastagság, ami ideális a kártya nyomtatókhoz
  • Választható Fényes vagy Matt felület Fényes laminálás segít megvilágosítani a grafikát. A matt felület finomabb megjelenést biztosít.
Milyen darabszámot szeretne rendelni?
Az alábbi listában aktuális AKCIÓS termék netto árakat találja. Amennyiben ettől eltérő mennyiséget, kivitelt szeretne, kérjen egyedi ajánlatot ügyfélszolgálatunktól.
Mennyiség
50
100
200
2000
RFID 125KHZ TK4100 (0,76 mm vastag)
152Ft
129Ft
113Ft
87Ft
RFID 13,56 MHZ Mifare 1k (0,76 mm vastag)
290Ft
270Ft
240Ft
210Ft
Igényelhető extra opciók:
Sürgős a kártyagyártás?
Saját logisztikai rendszerünk garantálja, hogy egyedi, forradalmi technológiájú, plasztikkártya rendelése az előzetesen egyeztetett időpontban 24 órás vagy 3-5 munkanapos gyártással ott legyen, ahová Ön kérte!

expressz gyártás

Gyors árajánlatkérés!


Ahogy felhők úsznak az égen
Kérjük, bátran kérdezzen tőlünk, ha segítségre van szüksége termékeinkkel, a megrendeléssel vagy a gyártással kapcsolatban! Válaszolunk kérdéseire, eligazítjuk a szakmai fogalmak és lehetőségek labirintusában, hogy végül pontosan azt a terméket szállítsuk le Önnek, amit elképzelt!

Kérdése van? Írjon nekünk