Ha már felismerte a kulcskártya nagyszerűségét, akkor többszörözze meg a hatást a 2 részes kulcskártya által. Az elv ugyanaz, mint a fő bankkártya és a társkártya esetében, vagyis Ön kap egy modern és okos kulcskártyát, melynek egy része letörhető és átadható egy második félnek. Így ha az Ön ügyfele átadja a kulcskártya másik darabját például egy családtagjának, akkor megduplázódik az ügyfelek száma, nő a bevétel és természetesen az elégedett ügyfél visszatérő ügyfél lesz!

Kulcskártya 2 részes

Termék a következő nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik:
  • Két oldalas (CMYK) nyomtatás A kártya ár minden esetben tartalmazza a két oldalas nyomtatást.
  • Választható Fényes vagy Matt felület Fényes laminálás segít megvilágosítani a grafikát. A matt felület finomabb megjelenést biztosít.
  • Változó kezelés az árban! Vonalkód, sorszám, QR-kód, nevesítés, képi perszonalizálás számunkra nem probléma. Díjtalanul biztosítjuk.
  • CR80 bankkártya méret 57,1 x 54,1 mm kártya + Baby card (28,5 x 54,1 mm)
Milyen darabszámot szeretne rendelni?
Az alábbi listában aktuális AKCIÓS termék netto árakat találja. Amennyiben ettől eltérő mennyiséget, kivitelt szeretne, kérjen egyedi ajánlatot ügyfélszolgálatunktól.
Mennyiség
1000
2000
3000
4000
5000
7000
8000
10000
Bankkártya minőség (PVC) (0,76 mm vastag)
259Ft
177Ft
138Ft
123Ft
103Ft
98Ft
90Ft
78Ft
Igényelhető extra opciók:
Sürgős a kártyagyártás?
Saját logisztikai rendszerünk garantálja, hogy egyedi, forradalmi technológiájú, plasztikkártya rendelése az előzetesen egyeztetett időpontban 24 órás vagy 3-5 munkanapos gyártással ott legyen, ahová Ön kérte!

expressz gyártás

Gyors árajánlatkérés!


Ahogy felhők úsznak az égen
Kérjük, bátran kérdezzen tőlünk, ha segítségre van szüksége termékeinkkel, a megrendeléssel vagy a gyártással kapcsolatban! Válaszolunk kérdéseire, eligazítjuk a szakmai fogalmak és lehetőségek labirintusában, hogy végül pontosan azt a terméket szállítsuk le Önnek, amit elképzelt!

Kérdése van? Írjon nekünk