A hűségkártya sokban hasonlít a törzsvásárlói kártyához, azonban az alacsonyabb árak mellett számos egyéb kedvezményre is feljogosíthatják tulajdonosukat. Hűségkártya birtokában a vásárlók különleges ajánlatokat, esetleg akár ajándékokat is kaphatnak. Vásárlói biztosan odalesznek a hűségkártya program által kínált előnyökért, így szívesebben és gyakrabban fogják az Ön termékeit választani. Hogy ez így lehessen, érdemes a hűségkártya felületére olyan grafikát választani, ami megragadja ügyfeleit, talán egy rövid szöveget is elhelyezhet a kártyán. Már az első vásárlás alkalmával szorosabbra vonhatja a vásárlóival fenntartott viszonyt, amihez a hűségkártya a legjobb eszköz. Jellegéből adódóan a hűségkártya jól kombinálható a különféle pontgyűjtő akciókkal. Éljen az általunk kínált lehetőséggel, és használja az erre a célra fejlesztett törzsvásárlói rendszerünket!

Hűségkártya

Termék a következő nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik:
  • Két oldalas (CMYK) nyomtatás A kártya ár minden esetben tartalmazza a két oldalas nyomtatást.
  • Választható Fényes vagy Matt felület Fényes laminálás segít megvilágosítani a grafikát. A matt felület finomabb megjelenést biztosít.
  • Változó kezelés az árban! Vonalkód, sorszám, QR-kód, nevesítés, képi perszonalizálás számunkra nem probléma. Díjtalanul biztosítjuk.
Milyen darabszámot szeretne rendelni?
Az alábbi listában aktuális standard termék netto árakat találja. Amennyiben ettől eltérő mennyiséget, kivitelt szeretne, kérjen egyedi ajánlatot ügyfélszolgálatunktól.
Mennyiség
100
200
300
400
500
1000
2000
3000
5000
0,76 mm vastag (bankkártya minőség)
130 Ft
113 Ft
110 Ft
104 Ft
98 Ft
78 Ft
71 Ft
69 Ft
54 Ft
0,44 mm vastag műanyag kártya
104 Ft
97 Ft
94 Ft
89 Ft
84 Ft
67 Ft
61 Ft
59 Ft
45 Ft
Igényelhető extra opciók:
Sürgős a kártyagyártás?
Saját logisztikai rendszerünk garantálja, hogy egyedi, forradalmi technológiájú, plasztikkártya rendelése az előzetesen egyeztetett időpontban 24 órás vagy 3-5 munkanapos gyártással ott legyen, ahová Ön kérte!

expressz gyártás

Gyors árajánlatkérés!


Ahogy felhők úsznak az égen
Kérjük, bátran kérdezzen tőlünk, ha segítségre van szüksége termékeinkkel, a megrendeléssel vagy a gyártással kapcsolatban! Válaszolunk kérdéseire, eligazítjuk a szakmai fogalmak és lehetőségek labirintusában, hogy végül pontosan azt a terméket szállítsuk le Önnek, amit elképzelt! Kérdése van? Írjon nekünk