A hűségkártya sokban hasonlít a törzsvásárlói kártyához, azonban az alacsonyabb árak mellett számos egyéb kedvezményre is feljogosíthatják tulajdonosukat. Hűségkártya birtokában a vásárlók különleges ajánlatokat, akár ajándékokat is kaphatnak. Vásárlói biztosan odalesznek a hűségkártya program által kínált előnyökért, így szívesebben és gyakrabban fogják az Ön termékeit választani. Hogy ez így lehessen, érdemes a hűségkártya felületére olyan grafikát választani, ami megragadja ügyfeleit, talán egy rövid szöveget is elhelyezhet a kártyán. Már az első vásárlás alkalmával szorosabbra fűzheti a vásárlóival fenntartott viszonyt, amihez a hűségkártya a legjobb eszköz. Jellegéből adódóan a hűségkártya jól kombinálható különféle pontgyűjtő akciókkal. Éljen az általunk kínált lehetőséggel, és használja az erre a célra fejlesztett törzsvásárlói rendszerünket!

Hűségkártya

Termék a következő nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik:
  • Két oldalas (CMYK) nyomtatás A kártya ár minden esetben tartalmazza a két oldalas nyomtatást.
  • Választható Fényes vagy Matt felület Fényes laminálás segít megvilágosítani a grafikát. A matt felület finomabb megjelenést biztosít.
  • Változó kezelés az árban! Vonalkód, sorszám, QR-kód, nevesítés, képi perszonalizálás számunkra nem probléma. Díjtalanul biztosítjuk.
Milyen darabszámot szeretne rendelni?
Az alábbi listában aktuális AKCIÓS termék netto árakat találja. Amennyiben ettől eltérő mennyiséget, kivitelt szeretne, kérjen egyedi ajánlatot ügyfélszolgálatunktól.
Mennyiség
100
Bankkártya minőség (PVC) (0,76 mm vastag)
145Ft
Vékonyabb kártya (PVC) (360 micron)
120Ft
Igényelhető extra opciók:
Sürgős a kártyagyártás?
Saját logisztikai rendszerünk garantálja, hogy egyedi, forradalmi technológiájú, plasztikkártya rendelése az előzetesen egyeztetett időpontban 24 órás vagy 3-5 munkanapos gyártással ott legyen, ahová Ön kérte!

expressz gyártás

Gyors árajánlatkérés!


Ahogy felhők úsznak az égen
Kérjük, bátran kérdezzen tőlünk, ha segítségre van szüksége termékeinkkel, a megrendeléssel vagy a gyártással kapcsolatban! Válaszolunk kérdéseire, eligazítjuk a szakmai fogalmak és lehetőségek labirintusában, hogy végül pontosan azt a terméket szállítsuk le Önnek, amit elképzelt!

Kérdése van? Írjon nekünk