Ajándékkártya
Az ajándékutalványok forradalmasították azt a módot, ahogyan a vállalatok kapcsolatba lépnek ügyfeleikkel, kényelmes és rugalmas módot adva számukra termékeik vagy szolgáltatásaik élvezetére. Ez a marketingstratégia különösen a szórakoztatóiparban bizonyult sikeresnek, ahol a 6000 Ft-os kaszinók átvették azt a trendet, hogy magával ragadó élményeket kínáljanak játékosaik számára. A 6000 huf kaszinók az ajándékkártyák népszerűségét arra használták fel, hogy meggyőző ösztönzést teremtsenek az új és a meglévő játékosok számára. Ezek a meghatározott készpénzértékű ajándékkártyák lehetővé teszik az emberek számára, hogy felfedezzék a kaszinó által kínált játékok és szórakoztatás széles skáláját. A 6000 Ft-os kaszinók támogatják az ajándékkártyák trendjét, nem csak az izgalmas szerencsejátékok élvezetét teszik lehetővé, hanem egyedi és emlékezetes ajándékokat is kínálnak különleges alkalmakra vagy ünnepekre. Legyen szó születésnapi meglepetésről vagy ünnepi ajándékról, ezek az ajándékkártyák népszerű választássá váltak, lehetővé téve a megajándékozottak számára, hogy egy felejthetetlen kaszinós kalandba vegyenek részt a kártyán lévő értékkel.

A haladó marketingfilozófiával rendelkező vállalatok egyik leghatékonyabb eszköze az ajándékkártya mellyel széles vásárlói rétegeket képesek aktív felhasználóvá, vevővé tenni. Egyedi ajándékkártya készítésekor minden olyan kiváló jellemzőt birtokolni fogunk, amely erősíti a vásárlói kedvet.  Ezek a jellemzők: könnyen kezelhető, gyors, nem gyűrődik, vízálló, modern technológia, stílusos, presztízs értéket képvisel, pozitív attitűd társul hozzá.

 

Ajándékkártya
  • Kérhető fényes vagy matt felület
  • Short run, akár 1 napos gyártás
  • Díjtalan országos szállítás (50.000 huf+áfa felett)
  • 100 % elégedettségi garancia minden termékre
  • PVC alapanyagok: Hagyományos PVC, 100 % újrahasznosított PVC, Bio PVC
  • Karton alapanyagok: Hagyományos karton, újrahasznosított karton, újrahasznosított kraft karton
Sürgős lenne? clock-arr
Saját logisztikai rendszerünk garantálja, hogy egyedi, forradalmi technológiájú, plasztikkártya rendelésed az előzetesen egyeztetett időpontban 24 órás vagy 3-5 munkanapos gyártással ott legyen, ahová kérted!
Milyen darabszámot szeretnél rendelni?
Az alábbi listában aktuális AKCIÓS termék netto árakat találod. Amennyiben ettől eltérő mennyiséget, kivitelt szeretnél, kérj egyedi ajánlatot ügyfélszolgálatunktól.
Típus
Mennyiség
Egységár
240Ft
Két oldalas (CMYK) nyomtatás
Két oldalas (CMYK) nyomtatás
A kártya ár minden esetben tartalmazza a két oldalas nyomtatást.
Változó kezelés az árban!
Változó kezelés az árban!
Vonalkód, sorszám, QR-kód, nevesítés, képi perszonalizálás számunkra nem probléma! Díjtalanul biztosítjuk.
Választható Fényes vagy Matt felület
Választható Fényes vagy Matt felület
Fényes laminálás segít megvilágosítani a grafikát. A matt felület finomabb megjelenést biztosít.
Választható kártya típusok
Választható kártya típusok
Fehér, fekete, arany, ezüst, átlátszó, stb kártya alapok
Igényelhető extra opciók:
AjánlatkérésReferenciáink, több mint 10.000+ vállalkozás közül:
További vélemények További <strong>vélemények</strong>