Nem véletlenül a plasztik ajándékkártya a legnépszerűbb plasztikkártya típus. A színes és vonzó ajándékkártya erős eladási hatással bír, amely mind az ügyfél, mind a vevő számára jó lehetőség. Az ajándékkártya ugyanis kiváló reklámeszköz. Megtervezhetjük Önnek a cégére szabott, egyedi grafikát, de természetesen a kártyagyártás megkezdhető az Ön által küldött terv alapján is. Mivel ez az egyik legkeresettebb termékünk, felkészültünk rá, hogy a nagy mennyiségben is legyártsuk. A plasztikkártya készítés minden esetben a leggyorsabb határidővel készül el.

Ajándékkártya

Termék a következő nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik:
  • Két oldalas (CMYK) nyomtatás A kártya ár minden esetben tartalmazza a két oldalas nyomtatást.
  • Választható Fényes vagy Matt felület Fényes laminálás segít megvilágosítani a grafikát. A matt felület finomabb megjelenést biztosít.
  • Változó kezelés az árban! Vonalkód, sorszám, QR-kód, nevesítés, képi perszonalizálás számunkra nem probléma. Díjtalanul biztosítjuk.
  • Választható kártya típusok Fehér, fekete, arany, ezüst, átlátszó, stb kártya alapok
Milyen darabszámot szeretne rendelni?
Az alábbi listában aktuális standard termék netto árakat találja. Amennyiben ettől eltérő mennyiséget, kivitelt szeretne, kérjen egyedi ajánlatot ügyfélszolgálatunktól.
Mennyiség
100
200
300
400
500
1000
2000
3000
0,76 mm (bankkártya minőség)
130 Ft
113 Ft
110 Ft
104 Ft
98 Ft
78 Ft
71 Ft
69 Ft
0,44 mm vastag műanyag kártya
104 Ft
97 Ft
94 Ft
89 Ft
84 Ft
67 Ft
61 Ft
59 Ft
Igényelhető extra opciók:
Sürgős a kártyagyártás?
Saját logisztikai rendszerünk garantálja, hogy egyedi, forradalmi technológiájú, plasztikkártya rendelése az előzetesen egyeztetett időpontban 24 órás vagy 3-5 munkanapos gyártással ott legyen, ahová Ön kérte!

expressz gyártás

Gyors árajánlatkérés!


Ahogy felhők úsznak az égen
Kérjük, bátran kérdezzen tőlünk, ha segítségre van szüksége termékeinkkel, a megrendeléssel vagy a gyártással kapcsolatban! Válaszolunk kérdéseire, eligazítjuk a szakmai fogalmak és lehetőségek labirintusában, hogy végül pontosan azt a terméket szállítsuk le Önnek, amit elképzelt! Kérdése van? Írjon nekünk