Cégünket közel 10 éve azért hoztuk létre, hogy korábbi gyártási tapasztalatainkat, szakértelmünket felhasználva mindazon megrendelőinket képesek legyünk teljeskörűen kiszolgálni, akik személyreszabott és egyedi, minimum 50 darabos tételben kívánnak plasztikkártyát gyártatni, s fontos számukra a minőség, a tartósság és nem utolsó sorban az is, hogy magyar vállalkozás készítse el a termékeiket.

 
A Plastic Factory egy teljes egészében magyar kézben lévő, ám Európa-szerte egyre ismertebb cégcsoport, mely ma már közel ötven munkatárssal működik. Termékeinket átlagosan 1-5 munkanapos határidővel gyártjuk és díjtalanul szállítjuk, s ha a vállalt szállítási határidőt nem tudjuk tartani (akár a fuvarozás, akár a gyártás okán), naponta 10%-ot visszafizetünk megrendelőnknek a teljes gyártási árral számolva.
 
Fontosnak tartjuk, hogy a Plastic Factory úgy épüljön be a köztudatba, mint az a feltörekvőben lévő magyar vállalkozás, mely a plasztikkártya-gyártás területén nagyot álmodott, amit aztán később sikerrel képes volt megvalósítani.
 
Nagy örömünkre szolgál, hogy hónapról hónapra egyre több cég bízza meg vállalkozásunkat a plasztikkártya-gyártás feladatával, s képesek vagyunk teljesíteni valamennyi megbízásunkat, emellett folyamatosan növekszik elégedett ügyfeleink, s törzsvásárlóink tábora.
 
Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is elégedett partnereink sorában köszönthetjük!
 
Lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink bármelyikén! Kérjen mintaanyagot, vagy ha már konkrét elgondolásai vannak, töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat!