Az intelligens rfid kártyák generációja nem csupán tárolni képes adatokat, hanem kezelni és hatékonyan védelmezni is, ami kardinális napjainkban, amikor az információ hatalom! Tartson lépést a legifjabb generációkkal, akik diákigazolványukkal veszik fel ösztöndíjukat vagy fizetik ki a diákélet költségeit. Az intelligens rfid kártya rohamosan hódítja meg az üzleti világot és a hétköznapokat is. Tegye vállalatát vonzóvá üzleti partnerei és leendő tehetséges munkavállalói előtt, olyan innovatív megjelenésű, okos eszközökkel, mint az intelligens kártya!

Rfid kártya

Termék a következő nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik:
  • Két oldalas (CMYK) nyomtatás A kártya ár minden esetben tartalmazza a két oldalas nyomtatást.
  • Választható Fényes vagy Matt felület Fényes laminálás segít megvilágosítani a grafikát. A matt felület finomabb megjelenést biztosít.
  • Változó kezelés az árban! Vonalkód, sorszám, QR-kód, nevesítés, képi perszonalizálás számunkra nem probléma. Díjtalanul biztosítjuk.
  • Választható chippek Mifare 1k chip (13,56 mhz), TK 4100 (14,56 khz)
Milyen darabszámot szeretne rendelni?
Az alábbi listában aktuális AKCIÓS termék netto árakat találja. Amennyiben ettől eltérő mennyiséget, kivitelt szeretne, kérjen egyedi ajánlatot ügyfélszolgálatunktól.
Mennyiség
50
100
200
Bankkártya minőség (PVC) (Mifare 1k)
350Ft
320Ft
299Ft
Bankkártya minőség (PVC) (Tk 4100)
350Ft
318Ft
297Ft
Igényelhető extra opciók:
Sürgős a kártyagyártás?
Saját logisztikai rendszerünk garantálja, hogy egyedi, forradalmi technológiájú, plasztikkártya rendelése az előzetesen egyeztetett időpontban 24 órás vagy 3-5 munkanapos gyártással ott legyen, ahová Ön kérte!

expressz gyártás

Gyors árajánlatkérés!


Ahogy felhők úsznak az égen
Kérjük, bátran kérdezzen tőlünk, ha segítségre van szüksége termékeinkkel, a megrendeléssel vagy a gyártással kapcsolatban! Válaszolunk kérdéseire, eligazítjuk a szakmai fogalmak és lehetőségek labirintusában, hogy végül pontosan azt a terméket szállítsuk le Önnek, amit elképzelt!

Kérdése van? Írjon nekünk