Habár színes termékpalettával rendelkezünk, tudjuk, hogy az egyedi igényeknek és elképzeléseknek is teret kell hagynunk, ezért áll rendelkezésre az üres plasztikkártya. Ezt a tökéletesen üres plasztikkártya bármilyen színben, matt avagy fényes felülettel is megrendelhető, ám a további kialakítása szabadon variálható, éppen úgy, ahogyan a funkcionalitása is! Ha szeretné kezébe venni plasztikkártyája teljes tervezését, akkor válassza üres plasztikkártyánkat!

Nyomtatható törhető plasztikkártya

Termék a következő nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik:
  • Legtöbb plasztikkártya nyomtatóval kompatibilis Legtöbb plasztikkártya nyomtatóval nyomtatható. UV nyomtatóval nyomtatható.
  • CR80 méret 85,6 x 54,1 mm méret, három részre törik
  • Bankkártya vastagság Szabvány 0,76 mm vastag alapanyag
  • Választható Fényes vagy Matt felület Fényes laminálás segít megvilágosítani a grafikát. A matt felület finomabb megjelenést biztosít.
Milyen darabszámot szeretne rendelni?
Az alábbi listában aktuális AKCIÓS termék netto árakat találja. Amennyiben ettől eltérő mennyiséget, kivitelt szeretne, kérjen egyedi ajánlatot ügyfélszolgálatunktól.
Mennyiség
500
1000
2000
3000
4000
5000
6000
7000
10000
Fehér 30 mil PVC kártya, törhető (bankkártya minőség)
57Ft
55Ft
51Ft
50Ft
48Ft
46Ft
44Ft
42Ft
40Ft
Igényelhető extra opciók:
Sürgős a kártyagyártás?
Saját logisztikai rendszerünk garantálja, hogy egyedi, forradalmi technológiájú, plasztikkártya rendelése az előzetesen egyeztetett időpontban 24 órás vagy 3-5 munkanapos gyártással ott legyen, ahová Ön kérte!

expressz gyártás

Gyors árajánlatkérés!


Ahogy felhők úsznak az égen
Kérjük, bátran kérdezzen tőlünk, ha segítségre van szüksége termékeinkkel, a megrendeléssel vagy a gyártással kapcsolatban! Válaszolunk kérdéseire, eligazítjuk a szakmai fogalmak és lehetőségek labirintusában, hogy végül pontosan azt a terméket szállítsuk le Önnek, amit elképzelt!

Kérdése van? Írjon nekünk