Talán az egyik legpraktikusabb plasztikkártya, amely kis méretének és a lyukasztásnak köszönhetően gond nélkül hordható a kulcskarikán. A kisebb méret nagyobb kényelmet jelent ügyfeleinek. Mivel a kulcsait mindenki magánál tartja, így a kulcskártya is folyamatosan ott lesz ügyfeleinél, a műanyagkártya nyomtatás során felvitt üzenethez hasonlóan. Ahogyan a megszokott méretű plasztikkártya, a klubkártya is alkalmas arra, hogy kedvezményeket nyújtson ügyfeleinek. A kulcskártya ellátható minden olyan funkcióval, amellyel a hagyományos kártyák. Kérheti QR-kód vagy vonalkód elhelyezését, használhatunk RFID-t vagy mágnescsíkot. A különbség csak annyi, hogy a kulcskártya sokkal kisebb helyet foglal, ezért ügyfelei bárhová magukkal vihetik. A kulcskártya különösen a sportlétesítményekben terjedt el, ahol beléptetésre is használják. Mivel az apró kártya alig foglal helyet, és nyakba akasztva is viselhető, az ügyfelek akár edzés közben is maguknál tarthatják.

Kulcskártya

Termék a következő nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik:
  • Két oldalas (CMYK) nyomtatás A kártya ár minden esetben tartalmazza a két oldalas nyomtatást.
  • Választható Fényes vagy Matt felület Fényes laminálás segít megvilágosítani a grafikát. A matt felület finomabb megjelenést biztosít.
  • Változó kezelés az árban! Vonalkód, sorszám, QR-kód, nevesítés, képi perszonalizálás számunkra nem probléma. Díjtalanul biztosítjuk.
  • Pontos mérete CR80 bankkártya harmada 28,5 x 54,1 mm méret, lyukasztva
Milyen darabszámot szeretne rendelni?
Az alábbi listában aktuális AKCIÓS termék netto árakat találja. Amennyiben ettől eltérő mennyiséget, kivitelt szeretne, kérjen egyedi ajánlatot ügyfélszolgálatunktól.
Mennyiség
300
Bankkártya minőség (PVC) (0,76 mm vastag)
102Ft
Vékonyabb kártya (PVC) (360 micron)
0Ft
Igényelhető extra opciók:
Sürgős a kártyagyártás?
Saját logisztikai rendszerünk garantálja, hogy egyedi, forradalmi technológiájú, plasztikkártya rendelése az előzetesen egyeztetett időpontban 24 órás vagy 3-5 munkanapos gyártással ott legyen, ahová Ön kérte!

expressz gyártás

Gyors árajánlatkérés!


Ahogy felhők úsznak az égen
Kérjük, bátran kérdezzen tőlünk, ha segítségre van szüksége termékeinkkel, a megrendeléssel vagy a gyártással kapcsolatban! Válaszolunk kérdéseire, eligazítjuk a szakmai fogalmak és lehetőségek labirintusában, hogy végül pontosan azt a terméket szállítsuk le Önnek, amit elképzelt!

Kérdése van? Írjon nekünk