Népszerűsítse vállalkozását plasztikkártyával
2019. 06. 16.
Önnek hány plasztik kártya lapul már a pénztárcájában? Vajon melyik a kedvence? Biztosan van olyan közülük, amelyet nap, mint nap használ, pontokat gyűjt rajta, valamelyik kedvezményeket kínál, valamelyiket a családjától kapta ajándékba, mert sehogy sem tudták kitalálni mit vásároljanak Önnek születésnapjára. Vagy éppen ellenkezőleg, pontosan tudták, hogy mennyire örülne a kedvenc konditermébe szóló bérletnek.

Legyen Ön egyéni vállalkozó, cégvezető, vagy marketinges, plasztik kártya használata cége, üzleti tevékenysége népszerűsítéséhez kiváló lehetőségeket biztosít. Mivel a mindennapok bizonyítják óriási erejüket, kár lenne kiaknázatlanul hagyni azt a lehetőséget, hogy céljai elérése érdekében plasztik kártyát készíttessen. Mert biztosak vagyunk benne, hogy komoly munkája van már abban, amit az üzleti életben elért. Hát lépjen még tovább!
 


Üzleti tevékenységének néhány népszerűsítési módja plasztik kártyákkal:


1. Műanyag naptár kártyák

Sokkal tartósabb a plasztik naptárkártya, mint a kartonból, papírból készült társai. Természetes, hogy napirendünk és fél életünk a mobiltelefonunkban rejtőzik, de még mindig rengetegen használják az íróasztalra helyezett, vagy pénztárcába rejtett naptárkártyát, amely segítségül szolgál, ha villámgyorsan rá szeretnénk pillantani egy éves naptárra.  A kártya másik oldalára nyomtathatjuk a cég adatait, mely kiváló promóciós eszköz és nagyszerű céges ajándék.


2. Műanyag ajándékkártyák

A műanyag ajándékkártyák gyakorlatilag helyettesítik a régimódi „oldschool” papírutalványokat. A lehetőségek sokaságával tudjuk a kártyákat értékkel felruházni, melyek közé tartoznak például a levásárolható összeget tartalmazó ajándékkártyák. Még a legkisebb üzlet is kínálhat plasztik ajándék kártyát, legyen az egy fodrászüzlet, ruházati bolt. Egy nagy bolthálózat pénztáránál már megszokott kép, hogy ajándékkártya vásárlási lehetőséggel találkozunk. Lehetővé teszi az emberek számára a termékek vagy szolgáltatások megvásárlásának alternatív módját. Ha nincs ötlete, vagy ideje a vásárlásra, nagyon praktikus! Illetve egyre elterjedtebb meglepetés. Bizonyítottan forgalomnövelő hatása van a cége számára és kifejezetten kedvező a reklámereje.


3. Műanyag információs kártyák

A nevek, a telefonszámok, a menetrendek, a felszerelések, az utasítások és a „vészhelyzet esetén” értesítendő adatok részleteinek nyomtatása csak néhány módja a műanyag információs kártyák használatának. Biztosíthatjuk vele, hogy a fontos részleteket tartós műanyag kártyán őrizzük. Biztosan praktikusnak találnák ügyfelei, ha egy mindig kéznél levő információs kártyán szerepelne szalonjának elérhetősége és rendelési ideje. Vagy gondolkodjunk nagyobban! Ha ön egy autómárka szalon vezetője, vásárlói hálát rebegnek majd  egy olyan kártyáért, melyen például az autóban jelzett legfontosabb hibakódok jelentései szerepelnek. Vagy egy gyors kerékcserét infografikával szemléltető plasztikkártya igazán beépített tartozékként dukálna minden autóhoz. 
 
4. Plasztik névjegykártyák

Miért legyen plasztik névjegykártyája? Ki kell lépni alkalmanként a bevett, de néha unalmasnak tűnő üzleti megoldások világából. Egy cég megjelenése a tömegszerű információáradatban egyenesen megköveteli, hogy a hatalmas reklámzajban kitűnjön. Gyakorlatilag bombát kell robbantania, hogy észrevegyék.
Egy termék esetén például, csomagold szokatlan formájú, egyedi, kreatív külsőbe, máris különlegesebbé válik. El lehet adni egy tollat doboz nélkül, csupaszon, vagy egy frappáns, nagyméretű dizájn díszdobozban. Egy viszonylag középszerű termék megjelenése egy varázsütésre megváltozik egy mutatós „ruhában”. Mi vásárlók nem elégszünk meg az átlaggal, könnyű levenni bennünket a lábunkról egy különleges, tetszetős külcsínnel.Fordítsuk le ezt a gondolatmenetet a névjegykártyák világára. Adjon új formát a névjegykártyájának és az első benyomást máris egy szinttel fentebb emelte. Ugye nem szeretne középszerű lenni? Gondolkodjon újdonságokban! Üzleti megjelenése igazán színvonalas lehet egy kreatív, igényes plasztik névjegykártyával.


 5. Műanyag poggyászcímkék, táskacímkék
 
A műanyag poggyászcímkék egyre népszerűbbek. Igazán Praktikus és erős kellék, mely lehet a vállalat vagy az üzleti élet népszerűsítésének módja, hisz a cég, márka megjelenése ezáltal „világszerte” utazik. A műanyag poggyászcímkék csomagtartó hurokkal vagy hevederekkel is elláthatók.
Egyre elterjedtebb, hogy sportfelszerelésekbe, túrazsákokba, iskolatáskába is elhelyeznek kártyákat, melyre a tulajdonosa adatai, vagy akár „baleset esetén értesítendő” információk írhatók fel.


6. Plasztik kulcscímkék (key tag)

A kulcstartóra szerelt „mini” műanyag kártya használható például egy klubtagság, egy kedvezménykártya, stb. igazolásaként. A szabványos műanyag kártyával azonos minőségben és tulajdonságokkal kerül nyomtatásra és gyártásra. Könnyen rátehető egy kulcskarikára akár, így egyszerűen magunkkal vihetjük bárhová. Rendkívül praktikus. Elterjedt, hogy egy „fő” kártyához több kulcscímkét is kér a megrendelő, így például egy egész család is rendelkezhet a kártya által hordozott előnyökkel.


7. Műanyag kedvezménykártya

Biztosítsa be üzletét, vagy szolgáltatását, azáltal, hogy ügyfeleinek plasztik kedvezménykártyát nyújt. Nyomtattassa rá céges adatait és terveztessen egyedi megjelenést kártyájának. Ajánljon rendszeresen kedvezményt, nyújtson különleges lehetőségeket, mint például ingyenes szállítás, százalékos kedvezmény a vásárlás végösszegéből. Egy cégéhez lojális vásárlói tábort eredményez ez a marketingaktivitás, melyért ügyfelei is hálásak lesznek.


8. Műanyag hűségkártyák

Jutalmazza meg állandó ügyfeleit, törzsvásárlóit egy műanyag hűségkártyával, amely kedvezményeket vagy jutalmakat kínál a vállalkozásához való hűségért. Az egyes ügyfelekről nagyon részletes információt gyűjthet a kártyához tartozó információs rendszer, statisztikák segítségével, melyet tűpontosan használhat fel marketing és üzleti terveihez. Az új ügyfelek megnyerése mellett különös fontossággal bírnak a cég törzsvásárlói, hiszen marketing szempontból elköteleződést mutatnak szolgáltatásunk, termékünk iránt. A márkaérték, vagy cégimázs növelése érdekében elengedhetetlen, hogy kiemelten kezeljük a cég iránt tanúsított bizalmukat.


9. Adomány gyűjtő kártyák

Tökéletes  például a jótékonysági szervezetek számára, amelyeknek pénzt gyűjtenek egy nemes cél érdekében. Használjon műanyag kártyát műanyag tagsági kártya vagy adománykártya formájában a projektet támogató vagy szponzoráló tagoknak. 

 

Máris kedvet kapott ahhoz, hogy üzleti tevékenységét a plasztikkártyák által kínált marketing lehetőségekkel színesítse és gazdagítsa? Ne halogassa, tegye!

Kérjen ajánlatot cégünktől!