Kulcskártya

Plasztik kulcskártya

Talán az egyik legpraktikusabb plasztikkártya, amely kis méretének és a lyukasztásnak köszönhetően gond nélkül hordható a kulcskarikán. A kisebb méret nagyobb kényelmet jelent ügyfeleinek. Mivel a kulcsait mindenki magánál tartja, így a kulcskártya is folyamatosan ott lesz ügyfeleinél, a műanyagkártya nyomtatás során felvitt üzenethez hasonlóan.

Ahogyan a megszokott méretű plasztikkártya, a klubkártya is alkalmas arra, hogy kedvezményeket nyújtson ügyfeleinek. A kulcskártya ellátható minden olyan funkcióval, amellyel a hagyományos kártyák. Kérheti QR-kód vagy vonalkód elhelyezését, használhatunk RFID-t vagy mágnescsíkot. A különbség csak annyi, hogy a kulcskártya sokkal kisebb helyet foglal, ezért ügyfelei bárhová magukkal vihetik.

A kulcskártya különösen a sportlétesítményekben terjedt el, ahol beléptetésre is használják. Mivel az apró kártya alig foglal helyet, és nyakba akasztva is viselhető, az ügyfelek akár edzés közben is maguknál tarthatják.

Kulcs kártyagyártás rövid időn belül
ikon1
Vastagság: 0,76 mm (bankkártya), 0,45 mm, 0,3 mm (eco) vastagságok, pvc alapanyag, vagy karton, vagy újrahasznosított (ECO) karton
ikon1
24 órás (short-run), 72 órás, standard
gyártási idő választható
ikon1
100 db
minimum rendelés
ikon1
Egy- vagy kétoldalas színes nyomás. Választható fehér, átlátszó, ezüst, arany és egyéb metál alap.
ikon1
Extra opciók
QR-kód, vonalkód, dombornyomás, aranyozás, ezüstözés, aláíráscsík, mágnescsík, lekaparható réteg, RFID chip, hologram, lyukasztás

 

Kiemelt partnereink
 • Kiwisun
  My77
  NAV
  MVSZ
  Kiwisun
  Szolárium hálózat
  Több mint 34 helyen
  Európában.
  NAV
  Nemzeti Adó- és Vámhivatal
  My77
  A divatdiktátor.
  MVSZ
  Magyar Vizilabda Szövetség
 • Buszacsa
  ExperiDance
  Aréna
  Groby.hu
  Buszacsa
  Continental Aréna Nyíregyháza
  Aréna
  Minden ami úszás
  ExperiDance
  A Ritmus Ünnepe
  Groby.hu
  az Online Szupermarket