Plasztik kártya Debrecen, saját grafikával, házhozszállítva!

Csatlakozzon Ön is azon partnereink táborához, akik az elmúlt 3 évben, már közel 1.000.000 ügyfelet tettek elégedett és hűséges törzsvásárlóvá plasztik kártyáink segítségével.

Termékeinket átlagosan 1-5 munkanapos határidővel gyártjuk és szállítjuk, s ha a vállalt szállítási határidőt nem tudjuk tartani (akár a fuvarozás, akár a gyártás okán), naponta 10%-ot visszafizetünk megrendelőnknek a teljes gyártási árral számolva.

Kártya gyártása

Kártya gyártása

Mindennemű plasztikkártya elkészítését vállaljuk 50 darabos mennyiségtől, legyen szó akár a legkülönlegesebb vastagságú, formai és méretbeli elgondolásokról is. Egy-, vagy kétoldalas; színes, vagy direkt nyomású, mágnescsíkkal, vagy RFID technológiával kombinált kártyát is rendelhet, de igény szerint aláírási csíkot és dombornyomást is kérhet egyedi gyártmányaira. És ne feledje! A Plastic Factory teljes egészében Made in Hungary!

Grafikai tervezés

Grafikai tervezés

Igény esetén segítünk Önnek a kártya grafikai felületének megtervezésében szakképzett grafikusaink segítségével. Ha egy logó szakszerű elhelyezéséhez kér segítséget, azt szívesen megoldjuk díjmentesen, ugyanakkor kérhet tőlünk a teljes grafikai tervezést is, melynek díjazására a konkrét igény megismerését követően árajánlatot készítünk.

Online mintakártya készítés

Online mintakártya készítés

Kedvelt, díjmentes szolgáltatásunk az online mintakártya készítés, amikor is egy 3D-s grafikai modellt készítünk leendő kártyájának mesterpéldányáról, amit kérésére e-mailben elküldünk Önnek.

Kapcsolódó DM kampány

Kapcsolódó DM kampány

Névre szólóan elkészítjük a kártyákhoz szükséges hajtogatott DM leveleket, és névre szóló borítékokat is, szükség esetén postázzuk is. Minden kártyával kapcsolatos nyomdai termék elkészítésében segítünk.

Törzsvásárlói kártyarendszer

Törzsvásárlói kártyarendszer

A cardcloud egy felhő alapú online rendszer, segítségével könnyedén indíthatunk törzsvásárlói programokat, hűségakciókat vállalkozásunk számára. Nem igényel befektetést vagy fejlesztést, mivel a rendszer egy böngészőben futtatva elérhető. Minden előfizetőnek saját rendszert biztosítunk.

Prémium szállítás és raktározás

Prémium szállítás és raktározás

A Plastic Factory általában megrendeléseinek teljesítését pár munkanapon belül garantálja, a szállítás pedig mindig INGYENES. Ehhez természetesen az is kell, hogy a szállítás és a raktározás kapcsán is professzionális szolgáltatást biztosítsunk. Cégünk saját teherautókkal rendelkezik, illetve olyan profi alvállalkozói hálózattal, mely garanciálisan valósítja meg az időben történő precíz kiszállításokat Európa egész területén.

Tagsági kártyák

Komoly előnyük, hogy motiváló erővel hatnak rendszeres vásárlóira, akik egy tagsági kártya birtoklásaként megbecsülve érzik magukat, ennek megfelelően a továbbiakban is Önnek szavazzák majd bizalmunkat.

Vip kártyák

A VIP kártya a vásárlót kiemeli szimpla vásárlói pozíciójából, s olyan kedvezményekre jogosítja, melyek csak azoknak járnak, akik igazán közel állnak a szolgáltatást nyújtó céghez. A megbecsülés kézzelfogható jeléről van szó.

Ajándék kártyák

Olyan különleges kártyára kell gondolni, mely igen hasonló egy bankkártyához, legalábbis abban az értelemben, hogy levásárolható pontokat tartalmaz, melyeket természetesen gyarapítani is lehet. Hasonló az ajándékutalványhoz, de sokkal emberközelibb, személyre szabottabb és állandóságot, megbízhatóságot s sugall.

Kiemelt partnereink
 • Kiwisun
  My77
  NAV
  MVSZ
  Kiwisun
  Szolárium hálózat
  Több mint 34 helyen
  Európában.
  NAV
  Nemzeti Adó- és Vámhivatal
  My77
  A divatdiktátor.
  MVSZ
  Magyar Vizilabda Szövetség
 • Buszacsa
  ExperiDance
  Aréna
  Groby.hu
  Buszacsa
  Continental Aréna Nyíregyháza
  Aréna
  Minden ami úszás
  ExperiDance
  A Ritmus Ünnepe
  Groby.hu
  az Online Szupermarket