Letöltőkártya szolgáltatás
zenészek és cégek számára

Dragcards egy alacsony költségű, nagy értékű marketing megoldás.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen árajánlatot!

Egyedi megjelenés

Egyedi megjelenés

A plasztikkártya front részén megjelenítjük saját grafikai elemeidet, a hátsó oldalon pedig a belépéshez szükséges információkat.

Méret és felület

Méret és felület

Tipikus bankkártya méretben készülnek a kártyák : 85.6 x 54 mm, PVC 0,76 mm (30 mil)

ÁSZF

ÁSZF

A kártyára nyomtatjuk az ÁSZF információkat, ami biztonságot ad neked a felhasználóiddal szemben.

Egyedi url

Egyedi url

Válaszd ki a számodra szimpatikus url címet. Felhasználóid ezen keresztül fogják tudni elérni egyedi tartalmaidat.

Egyedi belépési kód

Egyedi belépési kód

Minden legyártott kártya egyedi kóddal rendelkezik, ami biztosíték arra, hogy a kártyát nem használja illetéktelen.

Egyedi qr kód

Egyedi qr kód

Az okos eszközöknek (mobil,tablet) saját QR-kódot generálunk amit beolvasa eljut mini weboldaladra.

A dragcards egy nagyszerű megoldás amit szeretni fogsz!

Összekapcsoljuk ügyfeleidet promóciós tartalmaiddal, analitikát készítünk és pluszban még adatbázist is építünk neked. Elkészítjük kártyáidat, valamint biztosítunk minden informatikai megoldást, amivel kiemelkedő lesz terméked !

Felhasználói élmény

Nem egy szokványos szolgáltatással rendelkező plasztikkártyáról van szó, ez attól sokkal több! A dragcards kártya segít átadni egyedi tartalmaidat (szöveg, kép, video, zene, fájlok) felhasználóidnak, egy általad testre szabható weboldal (landing page) segítségével, amihez minden informatikai hátteret, egyedi webcímet és az okos eszközöknek saját qr kódot generálunk. A dragcards megtekintéséhez csak internetre van szükség, nincs területi megkötés. A kártya lehet digitális is, amihez nincs fizikai kártya, minden szükséges információ e-mailben kerül elküldésre. A belépés csak a kártya birtokában lehetséges, húsz jegyű kóddal. A rendszer minden látogatóról adatokat gyűjt (e-mail, telefonszám, érdeklődési kör, ip, böngésző, idő..) amiből könnyedén profi adatbázist építhetsz.

Látogatói statisztika

Professzionális analyitika központunk lehetővé teszi, hogy nyomon kövesd kampányod teljesítményét, ügyfelek belépését és belépésének időtartalmát. Gyűjts értékes adatokat felhasználóidról (név,e-mail,telefonszám,stb). Képes leszel arra, hogy interaktívan keress userek között, megtekintsd területi elhelyezkedésüket. A teljes adatállomány pár kattintással exportálható, minden tulajdonságról igényes grafikont is generálunk.

Saját lejátszó

Helyezz el vagy ágyazz be média fájlokat tárhelyeden, a rendszer automatikusan elindítja. Lehetséges video,zenei állományok elhelyezése. Tárold nálunk albumodat, hogy a rajongóid élőben tudják hallgatni bármilyen eszközön,felejtsd el a cd gyártás költségeit. A lejátszó bármilyen szöveges információt (text) képes megjeleníteni. Akár hd minőségben élvezhető

Automata galéria

Csak tallózd be képeidet, rendszerünk automatikusan egy minőségi galériát készít belőle, ami minden eszközön (mobil,tábla,pc) tökéletesen megtekinthető. Nekünk nem probléma a több száz kép megjelenítése, képzeletednek semmi sem szabhat határt.

Adat export

Aktív kampányaid során lehetőséged van látogatóid adatainak exportálására Excel (xls) formátumban. Kigyűjtheted kizárólag az e-mail címeket, vagy akár minden adatot amit rendszerünk készít látogatóidról. Csak egy kattintás, és kész az adatbázis!

Weboldal szerkesztő

Nem kell, hogy designer vagy grafikus legyél. Csak válaszd ki a számodra megfelelő megjelenést (layout) állítsd be a menüpontok számát, és típusát, és máris kész a tökéletes tartalom látogatóidnak, amivel garantáltaln eléred célodat!

Itt az idő hogy megtapasztalt a leginnovatívabb promóciós megoldást, lorem ipsum sit dolor amet, meg minden ami ide kell

Kipróbálom a rendszert