Nagyon fontos személy vagyok
2019. 06. 03.
Aki emberekkel dolgozik és a sikere záloga, hogy a nála megforduló emberek jól érezzék magukat, az figyel a vendégeire. Teljesen mindegy, hogy milyen területen mozogsz, a legjobb ügyfeleid megtartására akkor is szükséged van, ha klubod van, és akkor is, ha szépségszalonod. Te is szereted a különleges bánásmódot, ezért neked is meg kell adnod a vendégeidnek ugyanezt, az a kicsi befektetés kamatostul fog visszajönni, és a céged megállíthatatlan növekedési pályára áll.

„Én vagyok a VIP, ezért nem állok órákat sorban a pultnál, hanem az asztalhoz jön a pincérnő. Egyáltalán, van asztalom, mert VIP vagyok. Nem STAFF, aki dolgozik, és nem is MEMBER, aki 10% kedvezményért tapos a pultnál, én a VIP vagyok. A Very Important Person. Sokat költök és sok barátomat hozom magammal, akik még többet költenek, cserébe nem várok mást, csak egy kis megbecsülést, némi plusz figyelmet. Ezt meg is kapom. Csak felmutatom a VIP kártyámat; a névre szóló VIP kártyámat és kinyílnak előtte az ajtók, mert nagyon fontos vagyok.”

Ismerős? Ezt mondja, vagy gondolja az a törzsvendéged, aki a törzsvendégek között is kiemelkedő teljesítményt nyújt nálad. Sokat költ, ráadásul neki a barátai is sokat költenek, ami Neked duplán, triplán jó. A VIP a legfontosabb vendégeid közé tartozik, sokat köszönhetsz neki. Ezt Te meghálálod speciális bánásmóddal és különleges akciókkal, és adsz neki egy névre szóló VIP kártyát. Ennek a VIP vendéged örül és értékeli a gesztust, de ami még ennél is fontosabb, hogy a munkatársaid is tudják, hogy mit kell neki mondani. A biztonsági őr nem keresi a nevét a vendéglistán, a pultos nem szól rá, hogy álljon a sor végére, a hostess odakíséri az asztalához. Nincs félreértés, nincs kínos mosolyszünet, a kapcsolat felhőtlen, és gyümölcsöző. Ezért adunk VIP kártyát a VIP vendégeinknek.

A VIP plasztikkártya lehet bármilyen, olyan amilyet Te szeretnél. Tehetünk rá vonalkódot, mágnescsíkot, RFID chipet, így azt is tudhatod, hogy mit szeret a VIP vendéged, hogy legközelebb már a kedvencével várd, ha megérkezik.

A VIP kártya egy gesztus, amit az okos vendéglátók és az ügyes szolgáltatók adnak a legjobb vendégeiknek. Keresd a Plasztikgyárat, ha te is okos vagy.