Blog

Vedd a kezedbe a céged ügyeit!

vállalkozás üzlet cég

Cégvezetőként mindent szeretnél irányítani és átlátni, a céged növekedésével ez azonban egész egyszerűen lehetetlen. Egyre több megrendelés, egyre több részfeladat, kezdetben elég volt egy iroda, de most már a mélygarázsból egyből a negyedikre liftezel.

Keress minket ma, vagy húzd le a rolót holnap

hűségrendszer söröző étterem

Gomba módra szaporodnak ma a szórakozóhelyek, ahol múlt héten még a sarki búfelejtő volt, ott most van egy street foodos, mellette egy kézműves söröző, aminek a pincéjében hajnalig tombolnak a vendégeid.

Stílus és biztonság, ez a jövő

stílus műanyagkártya pvckártya

Plasztikkártyáink amellett, hogy stílusos megjelenésükkel a céged arculatának hű tükrei, a belső biztonsági rendszer alapkövei is.

Vonalkód típusok felhasználása plasztikkártyák esetén

ean vonalkód vonalkód

A vonalkód olyan berendezések használatával beolvasható kód, melyek különféle vastagságú függőleges sötét és világos közök váltakozása által fejeznek ki információt. Alap esetben minden vonalkód alatt számok is megjelennek, de ennek megjelenítése nem köte

  • 2015, Augusztus 31
  • plasztikgyar.hu
  • vonalkód
  • Hozzászólások:

Plasztikkártyánkkal lépjünk túl a középszerűn!

plasztikkártya nyomtatás plasztik kártya Plasztik kártya nyomtatás

Térjen el az átlagostól! Tűnjön ki a tömegből! Plasztikkártyája designjával, megjelenésével a legegyszerűbben, legcélzottabban tudja kifejezni vállalkozásának egyéniségét, profilját.