Blog

Jön az ősz, és vele a kiállítás és expo szezon!Mikor lenne érdemes plasztikkártyát rendelnie egy komoly cégnek, ha nem pont most? Most még időben vagyunk, ha arra gondolunk, hogy egy jó kis hűségprogramot, vagy törzsvásárlói kedvezményes kupon akciót szeretnénk kiépíteni, vagy pedig üzletünkbe bejáró rendszeres vásárlóinknak kedveskedni szeretnénk egy szép, és presztízs értékkel bíró plasztikkártyával!

Miért is érdemes pont tőlünk megrendelni a kiállításra, vagy az új tanévre, őszi szezon kezdetére a plasztikkártyákat?


Most sorra vesszük az érveket, és mindazokat az előnyöket, melyek miatt érdemes nálunk megrendelni legújabb plasztikkártyáját!

Érdemes nem elfeledni: plasztikkártya-szolgáltatásunk online, azaz kényelmesen, egy-két kattintással is elérhető, így pedig igazán felhasználóbarát módon segítik a vállalkozókat. Több üzletágban vagyunk otthon, és globálisan 4 országban is elérhető nálunk a professzionális plasztikkártya, melyet már Weboxon keresztül is meg lehet rendelni, díjtalan kiszállítással, értékhatártól függetlenül.

Nyomdakész grafikával, online látványtervvel kedveskedünk minden megrendelőnknek, aki nyomdakész grafikát küld nekünk. Mivel egy évtizedes múlttal rendelkezünk a nyomdai kivitelezés terén, komoly referenciákkal is büszkélkedhetünk, és a minőség is magáért beszél. Ezt azzal tudjuk elérni leginkább, hogy nagy alapanyagkészlettel rendelkezünk.

Garanciát vállalunk a szállításra is, ami ingyenes, határidőre vállalt kiszállítást jelent az egész országban, és az egész EU-ban. Emellett online nyomon követhető a csomag útja. Ebben is tartjuk a vállalt határidőt! Ha pedig mégis csúszna, akkor a vételárnak 10%-át visszafizetjük, NAPONTA. Ezzel is garantáljuk a kockázatmentes megrendelést, hiszen nekünk is érdekünk, hogy visszatérő partnereink rendszeresen megtiszteljenek bennünket a bizalmukkal.

Árgaranciát biztosítunk, ami írásban rögzített és 5 héten át tartunk. Innovatív gépek és technológia, 3d-s grafikai látványtervezés online…
Mire vár még? Kérjen árajánlatot még ma, hogy az őszi szezonra már büszkén adhassa át ügyfeleinek és leendő vásárlóinak a legújabb csodamarketinget képviselő, igényes kis ügyfélkártyát, kupont, vagy törzsvásárlói kártyát.

Esetleg még mindig bizonytalan, és szeretné kézzelfogható teljes valójában megnézni, mire számíthat? Igény esetén, még a gyártás előtt küldünk egy mintapéldányt futárral.

Meggyőztük? Kérjen ajánlatot még ma!
Még mindig bizonytalan? Kérésére mintacsomagot küldünk!

Megosztás

Hozzászólások

  • Admin

    Szóljon hozzá, kérdezzen, reagáljon Ön is:

Hozzászólás