Blog

A plasztikkártya, amikor különösen nagy örömöt okoz

Az elmúlt hetekben sorra vettük, hogy mi mindenben lehet segítségünkre, szolgálatunkra egy plasztik kártya . A marketing és kereskedelmi céloktól kezdődően, az egészen hivatalos, beléptetést vagy személyünket igazoló lehetőségek sora szinte végtelen.

Amiről most fogunk írni, az szintén egy kereskedelmi illetve vásárlási célt szolgáló, vásárlásra buzdító kezdeményezés, ám ez most a napokban nekünk – és szerintem még igen sok párnak, családnak – örömet okozott: a játék, az izgalom, és a gyűjtőszenvedély örömét… Ez pedig nem más, mint a Kis kedvencek titkos élete varázskártya, melyet az egyik népszerű, és sokak által szinte naponta látogatott kiskereskedelmi áruházlánc vezetett be, méghozzá még a régóta beharangozott és várt animációs film bemutató vetítése előtt!

Mikor először meglátta a párom, hogy lesznek majd ilyen kártyák, igyekezett úgy szervezni a bevásárlást, hogy összejöhessen annyi forintnyi érték a bevásárlókosárban, amivel már egy vagy két csomag varázskártya boldog tulajdonosai lehettünk. A film előzetesét többször is megnézve, már-már ismerjük névről is a kis kedvenceket, a különösen jól megrajzolt, egyedi karaktereket megformáló kutyusokat, cicát, madarat… Szerintem már mindenkinek lett egy saját kis kedvence a szereplők közül, még mielőtt egyáltalán látta volna a filmet, és örömmel kezdte gyűjteni a hozzá kapcsolódó plasztikkártyákat, melyekhez egyébként a játékot szervező boltokban gyűjtőalbum vagy akár fém gyűjtődoboz is kapható.

Az első csomagot nagyon izgatottan nyitottuk ki, vajon melyik kis kedvencet rejti, és mit tud a kártya? Nagyon tetszett, hiszen valóban egy szép, igényes plasztikkártyáról van szó, hologramos, több nézetből is nézhető grafikával az egyik oldalon, míg a másik oldal a színes, feliratos, szlogenes képet mutatja, a kártya számával együtt. A számok egyébként nagy segítséget nyújtanak majd a gyűjtés, na és persze, a cserélgetés során is! Hiszen, már most komoly oldalak és fórumok kezdenek sorakozni az interneten, ahol a rajongók egymással csereberélve gyűjthetik a kis kedvencek egyes lapjait. Mi meg arra gondoltunk a párommal, hogy ha sikerül tényleg összegyűjteni valamennyit, akkor egy remek családi memóriajátékként is fogjuk tudni majd használni őket. Valóban egy remek ösztönző, ami még mennyei örömet is okozott nekünk, szóval ez a varázskártya, mint egy plasztikkártya-opció – szerintünk telitalálat! És ilyet tulajdonképpen bárki bevezethet, akár még az Ön cége is, ha van egy ügyes ötlete…

Megosztás

Hozzászólások

  • Admin

    Szóljon hozzá, kérdezzen, reagáljon Ön is:

Hozzászólás